Projecten 


Sinds 1995 is Bert in verschillende produkties te bewonderen naast andere solisten en musici als: Dolf de Vries, Joke de Kruijf, Georgie Fame, Madeline Bell, Randy Crawford, Debbie (Sister) Sledge, Ernst Daniël Smid, Lee Towers, André Hazes, Johnny Logan, Lisa Boray, Marcel Kapteijn, Jeff Zwart, Ton op’t Hof, Eddie Conard, Christan Grotenbreg, Bruce Smith, The Three Degrees, Nick Bult, Ton Dijkman, Jeroen de Rijk, Hans Eijkenaar, Tony Neef, e.v.a.

Naast al deze werkzaamheden maakt Bert sinds 2000 deel uit van de Soul/Funk band Soul Vaccination, waarmee sinds de (her)oprichting de onderstaande twee albums en een single zijn opgenomen:

2001 - 'In Front Of The Parade'
2002 - 'All The Way' 
2003 - 'Love Me Like You Do' (CD-single)
2006 - 'Love to see you dancing' (alleen backing)

Deze CD's zijn allen uitgebracht op het Flatscharp-label.

Verder (mede-)organiseerde Bert in opdracht van CQ Centrum voor de Kunsten zuid-oost Drenthe de volgende projecten:

2003- workshopdag zang met Joke de Kruijf.
2004- zang-totaal-dag met Joke de Kruijf 
en Ernst Daniël Smid.
2006- CQ in Concert met gastsoliste Joke de Kruijf.
2008- CQ in Concert 'At the movies' met gastsolist Tony Neef.

Enkele hoogtepunten:

In mei 2002 trad Bert 'live' op met het Dolf de Vries-orchestra en Georgie Fame in het RTL 4 TV-programma 'Villa BvD' vanuit het Kurhaus te Scheveningen.

Bert trad in 2003 op in het 'Space A7 Concert' ter ere van de fusie van verschillende muziekscholen in de omgeving van Heerenveen. Het betrof een concert met een metropole-orkest van leerlingen en docenten o.l.v. Jelle Visser.

In februari 2005 neemt Bert deel (als backingzanger) bij het Nationaal Songfestival.Samen met Jeroen Manuhutu en Rob van Dam vormt hij de '...geweldige backings ...' (citaat Paul de Leeuw) bij het stuk 'Breakin' News', geschreven door Christan Grotenbreg en Bruce Smith.
De leadzanger van het stuk was Ralph Mc.Coy (Gerben Visser).

Verder soleerde Bert in 2005 in 'Appeltsje ete'; een theatershow in het kader van het 125-jarig bestaan van Jorritsma Bouw.

Ook werd eind 2005 geconcerteerd op het jubileumconcert van fanfare-orkest 'De Bergklanken' uit Ruinerwold. Samen met mezzo-sopraan Martine Salomons werden verschillende musicalstukken ten gehore gebracht.

In het voorjaar van 2006 zingt Bert als solist in de landelijke theatertour 'Country Music Hall of Fame'. Het is betrof een muziektheatershow met hoogtepunten uit het repertoire van grote countrynamen als; Johhny Cash, Chris LeDoux, Garth Brooks en anderen. Deze show werd geproduceerd door de nederlandse countrygoeroe Bob de Jong (bekend van Veronica's 'De Heilige Koe').
 

Eind 2007 presenteerde Bert het jubileumconcert van muziekvereniging Oosterbroek (o.l.v. Gosse Reijenga) uit Zuidbroek en trad hij als gastsolist op bij 'Het Orkest' uit Westerbork (o.l.v. Jody van Overbeek) in 2008, muziekvereniging 'Erica' uit Zuidlaren (o.l.v. Gosse Reijenga) in 2009 en 2010.

Ook heeft Bert zijn 'stem ' geleend aan verschillende radio– en TV commmercials voor uiteenlopende bedrijven.
(waaronder: MediaMarkt – 'Notebook Countdown')

 


Soul Vaccination Bert Kamping, Anne-Lie Persson, Soul Vaccination
 

 

 

Soul Vaccination, In front of the parade, hoes

Soul Vaccination, All the way, hoes

Soul Vaccination, Love me like you do, hoes

Soul Vaccination, Do you wanna dance, hoes

 

Bert Kamping, Jeroen Manuhutu, Gerben Visser, Rob van Dam

Bert Kamping, Appeltsje ete, Jorritsma Bouw

Bert Kamping, Martine Salomons, Bergklanken Ruinerwold
 
Joke de Kruijf, CQ Emmen, workshop Joke de Kruijf, Ernst-Daniël Smid, CQ Emmen, workshop

Bert Kamping, Joke de Kruijf, CQ in Concert, CQ Emmen
 CQ in Concert, CQ Emmen, Tony Neef