19 juni 2014

Bert vanuit Fryslân


Vanavond, donderdag 19 juni wordt er een bijzunder streektaalmuiekprogramma gemaakt in het kader van de 1500ste uitzending van Radio Froskepôle van Omrop Fryslan dat gepresenteerd wordt door Gurbe Douwstra, Henk Scholte en Bert Kamping

Vanavond, dunderdag 19 juni wordt er een bijzunder streektaalmuziekprogramma gemaakt in het kader van de 1500ste oetzending van Radio Froskepôle van Omrop Fryslan van Gurbe Douwstra.

Deze jubileumuitzending wordt gezamelijk gepresenteerd door de drie radiomakers Gurbe Douwstra (Radio Froskepôle), Henk Scholte (Twij deuntjes veur ain cent) en Bert Kamping (Op Streek) van de drie Noordelke regionale omroepen (Omrop Fryslân, RTV Noord en RTV Drenthe)

Vanuit Leeuwarden zal het programma LIVE uitgezonden worden door alle drie de omroepen! Omdat de drie radiomakers ook allemaal muzikant zijn zullen zij ook LIVE optreden tijdens het programma.
Henk Scholte wordt begeleid door gitarist Bert Ridderbos, Bert Kamping neemt de zangeres Hedwig met en...Gurbe heeft de band The Doarmers gevraagd om op te treden.

De jubileumuitzending van Radio Froskepôle is LIVE te beluistern op donderdag 19 juni tussen 18.00-20.00 uur


Gurbe Douwstra


 

Henk Scholte 


The Doarmers

Hedwig
 

 

< Terug